Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Wat doet Dave van den Broek Transporten BV

De diensten van Dave van den Broek transport

Dave van den Broek Transporten is een transport bedrijf met inmiddels bijna 20 jaar ervaring in het wegtransport.
Het bedrijf is dan ook uitstekend in staat om uw goederen op een veilige en vlotte manier door geheel europa te transporteren.

Dave van den Broek transporten kan uw transport door geheel Europa verzorgen. DBT beschikt over eigen voertuigen met trailers voor verschillende doeleinden. Door de korte lijntjes binnen het bedrijf kan er vlot geschakeld worden om u optimaal tot dienst tezijn. Door deze manier van werken weet u altijd direct waar u aan toe bent . Wij houden namelijk van de no-nonsens mentaliteit als het om transport gaat. Ook biedt DBT u de mogelijkheid voor op en overslag aan voor zowel korte als lange termijn. Doormiddel van samenwerking met diverse partners kan DBT u in bijna alle behoeftes voorzien waar u als klant om vraagt. Onze vloot beschikt over diverse types van trailers: Tautliners ( alle met XLcode ), Coiltrailer (voor vervoer van rollen staal), Tautliner ( verbreedbaar tot 3mtr ), Kasten trailer ( voor waardevolle goederen ), City-trailer ( voor distributie ), Container chassis ( met en zonder Genset ) , Dieplader ( machine / vrachtwagen transport )Offerte

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren